Vervoerbewijzen

Op deze pagina treft U informatie aan over de tarieven die RRR in rekening brengt voor het reizen met de bussen waaronder onze buurtbus. Als U het gedeelte (uit de infofolder) hieronder leest wordt duidelijk dat het reizen met losse kaartjes aanzienlijk duurder is dan met de OV-chipkaart. Dit geldt zeker voor 65+.

We raden U dan ook aan een individuele OV-chipkaart aan te schaffen. Het gebruik ervan voor alle openbaar vervoer in Nederland is qua gebruiksgemak te vergelijken met de pinpas voor al Uw betalingen.

Voor de aanschaf en het instellen van de OV-chipkaart kunt U zich het beste richten tot een persoonlijke vertrouweling, een OV-ambassadeur (zie folder), eventueel kunt U zich wenden tot het bestuur van de Buurtbusvereniging Heino.

2021-01-09 12-36-292021-01-09 12-37-27j

 

Kaartje Buurtbus:

20210101 vervoersbewijzen RRReis

Hier ziet U een afbeelding van de enige losse kaart die nog gebruikt zal worden in de buurtbus. Aan te schaffen bij de chauffeur en te betalen met de pinpas. Voor de reis met onze buurtbus wordt de enkele rit (kort) afgestempeld. Na afstempeling is de kaart verder ongeldig. Er is geen overstaprecht.


 

 

 

 

Voor het reizen met de Buurtbus kan de passagier gebruiken:

A. de OV-chipkaart

Attentie:

Bij het in- en uitchecken over dezelfde route kunnen soms verschillende bedragen worden afgeschreven. Dit hangt samen met de volgende feiten:

-bij het overstappen op een ander O.V.-middel binnen een bepaald tijdsbestek hoeft U maar 1x het opstaptarief te betalen.